Lägenhet till salu

En lägenhet i huset är till salu, på Kalmgatan 6.

Välkommen till denna väldisponerade, charmiga och ljusa 2:a i ett attraktivt läge på populära Kalmgatan. Centralt läge i område med närhet till tunnelbana vid både Skärmarbrink och Gullmarsplan samt med cykel- och gångavstånd till Södermalms puls. Mycket välplanerad och yteffektiv samt med ett genomgående ljusinsläpp.

Ljust vardagsrum med bevarad fiskbensparkett och utgång till balkong i sydvästläge. Lägenheten bjuder även på ett klassiskt arbetskök med gott om förvaring, ett mindre sovrum intill samt ett fräscht och stambytt badrum. Bredband ingår i avgiften.

Läs mer på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s