Välbehövlig storstädning

Idag var det storstädning i föreningen. En tredjedel av medlemmarna ställde upp och hjälpte till att röja ur cykelgaraget i källaren, det gamla grovsoprummet m.m. Det blev två välfyllda lass till Östberga återvinningscentral.

Städdag i Brf. Biet 3

En hel del kvarlämnat skräp tog vi hand om.

Genom denna insats har vi dels fått lite mer snyggt och fint i våra gemensamma utrymmen. Vi har också skapat förutsättningar för att, när ekonomin medger, fortsätta arbetet med att göra om det gamla grovsoprummet till ett lättillgängligt cykelgarage.

Stort tack till alla som var med och hjälpte till under städdagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s